Currículum Bernat Quintana, actor

BERNAT QUINTANA

BERNAT QUINTANA (Esplugues de Llobregat, 1985)

Actor de cinema, teatre i televisió. Comença la seva carrera des de ben jove, participant en sèries de TV3 com Laura i El cor de la ciutat. 

En la seva trajectòria audiovisual ha protagonitzat recentment les pel·lícules Boi, de Jorge M. Fontana, i Barcelona 1714, escrita i dirigida per Anna Maria Bofarull. En televisió s’ha fet popular per les seves constants aparicions a TV3, participant en tvmovies com Jo, el desconegut, dirigida per Joan Mallarach, Valèria, dirigida per Sílvia Quer i la mini-sèrie Barcelona Ciutat Neutral, dirigida per Sònia Sánchez. Darrerament ha format part de sèries com La fossa, dirigida per Agustí Vila, i Com si fos ahir, sota la direcció de Sònia Sánchez.

En la seva llarga trajectòria teatral ha participat en nombrosos muntatges, treballant a les ordres de directors com Mario Gas (Viejo amigo Cicerón, Calígula), Josep Maria Flotats (El joc de l’amor i de l’atzar), Oriol Broggi (Cyrano de Bergerac), Carlota Subirós (Les tres germanes), Georges Lavaudant (Panorama des del pont), Antonio Simón (Bartolomé encadenado, Tu no surts a la foto), Marta Buchaca (Només una vegada), Jordi Casanovas (L’auca del Born), Marc Martínez (Julieta&Romeo), Pau Miró (Búfals, Lleons), Manel Dueso (Dublin Carol, J. R. S., de dotze anys), Magda Puyo (Bernadeta-xoc), Sergi Belbel (El criptograma) entre d’altres. Ha format part també de la companyia Les Antonietes, on ha treballat sota la direcció d’Oriol Tarrasón en els muntatges Vània, Stockmann, Somni americà, Molt soroll per res i El mal de la joventut.