Currículum: Pedro Pardo, director del Cor de l’Orfeó

Cor de l’Orfeó Lleidatà

Fundat l’any 1861, ha realitzat actuacions per tot Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Andorra, Suïssa, Alemanya, Txèquia i Hongria. El repertori del cor és divers i extens.

L’any 2011 va participar en l’acte institucional que organitza la Generalitat al Parc de la Ciutadella de Barcelona, així com a  l’homenatge  que va fer el Parlament de Catalunya a Pau Casals amb  motiu del 50 aniversari de la seva actuació a les Nacions Unides.

Entre les seves últimes produccions hi destaca el Cant de les Estrelles d’Enric Granados conjuntament amb l’Orfeó Català a l’Auditori Enric Granados i al Palau de la Música Catalana, el Mozart Rèquiem al Teatre de La Llotja, la Gran missa en Do m de Mozart, juntament amb produccions de caire més innovador com Blanc i En català si us plau o l’exitós Christmas.cat que ja han vist més de 5000 espectadors arreu del territori.

Pedro Pardo, director del Cor de l’Orfeó

Compositor, director d’orquestra i de cor i pianista. En el camp de la direcció el seu repertori abarca des de grans obres clàssiques a estrenes de compositors contemporanis que l’han portat a dirigir a ciutats com Barcelona, Madrid o Viena.

Ha compost nombroses obres per a cor, orquestra i diversos instruments, així com musicals i òperes.

Des del 2005 és el director del Cor de l’Orfeó Lleidatà. També ha destaca el seu paper de divulgador a través de mitjans audiovisuals, a TV3 com a membre del jurat del concurs Oh happy day! i com a col·laborador al programa ‘Divendres’, al ‘Suplement’ de Catalunya Ràdio i ‘Els homes clàssics’ de Catalunya Música.