Currículum Emma Stratton, piano

fdf68243424

L’Emma és de Pals. Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l’Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i a l’Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga. Acaba de graduar-se amb la màxima qualificació en interpretació pianís ca a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on ha estudiat amb el Professor Vladislav Bronevetzky.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes: Jordi Camell, Josep Colom, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Dimitri Kaprin, Tensy Krismant, Carles Lama, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Luiz de Moura, Maria Joao Pires, Stanislav Pochekin, Rafael Salinas y Marta Zabaleta. També ha rebut classes de música de cambra del Quartet Casals i Kennedy Moretti.

Ha actuat com a solista i en formacions de música de cambra en diversos auditoris i teatres de Catalunya (Ateneu Barcelonès, Casal del Metge de Barcelona, l’Atlàntida de Vic, Auditoris de Barcelona i Girona, Monestir de Camprodon, Teatre de Lloret de Mar, Teatre de Palafrugell, …) i també a l’Elztalmuseum de Waldkirch (Alemanya).

Premis rebuts:

● Premis d’Interpretació Musical organitzats pel Conservatori Isaac Albéniz de Girona (2015-2016-2017).

● Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2018).

● Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodón (2018)

● Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (2020).

● Concurs de piano de Joventuts Musicals d’Espanya: seleccionada a la primera fase per a participar a la semifinal que se celebrarà a Madrid el proper 24 de juny.

Beques obtingudes:

● La Sociedad de artistas y ejecutantes de España (AIE) li va atorgar una beca d’especialització per a classes magistrals de piano (curs 2018-2019)

● La Fundació Anna Riera li ha atorgat una beca d’excel·lència (curs 2020-2021).