Curriculum Eudald Buch, piano

 

EUDALD BUCH

Eudald Buch (1997) s’ha format a l’Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham’s School of Music (Manchester). Ha estudiat amb Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC i amb Elisso Virsaladze al Conservatori Txaikovski de Moscou. Actualment amplia els seus estudis amb la Prof. Virsaladze a Fiesole (Florència). També ha rebut consells de Pascal Devoyon, Jacques Rouvier i especialment de Christian Blackshaw.

Ha tocat als festivals de Buxton i Hellens (Anglaterra), The International Holland Music Sessions (Bergen, Holanda), Weltklassik (Alemanya) i la Schubertíada de Vilabertran, en sales com L’Auditori de Barcelona, l’Auditori de Girona, l’Auditori l’Atlàntida (Vic), l’Auditori Enric Granados (Lleida) i l’Auditori Pau Casals (El Vendrell), i aquesta temporada debuta al Palau de la Música, l’Auditorio Nacional de Madrid i el Festival Emergents a l’Auditori de Barcelona.

Com a solista ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC. Ha actuat en directe a la BBC (Radio 3), i els seus concerts han sigut emesos per Catalunya Música. Ha estat becat per la Fundació Victòria dels Àngels.