Curriculum Ferran Frauca, actor

ferran_frauca_2

Començà amb “Electra” de M. Yourcenard dirigit per Pep Cruz l ´any 1968. Vinculat després al Talleret de Salt col.labora en muntatges com “Woyzeck”, “ La comèdia de l ´olla”, “Estruços d’escenari”… com actor i músic dirigit per Quim Masó. Estudia clarinet i canta al Cor Madrigal, dirigit per Manuel Cabero, durant 6 anys. 

Entra a formar part del repartiment de “El Mikado” de Dagoll Dagom, durant la gira de la qual funda Quartetto da Cinque amb el que munta espectacles musicals com “Quartetto canta Beatles”, “Quartetto a la Carta” o “Palpitasongs” i de text com “El fum” de Paul Auster o “Fes- m’ho tot” de Jordi Arbonès “Nif”. Amb el Talleret de Salt i dirigit per Konrad Zshiedrich treballa en “Nit de Reis” de Shakespeare, “L ´Hort dels Cirerers” de Chejov i “El Tartuf” de Molière, i intervé també com actor en “Els Gegants de la Muntanya” de Pirandello al Teatre Lliure o “La Bella Helena” d’Offenbach . 

Com a director ha muntat entre d ´altres “Ecce Homo-La Passió de Banyoles”,“Insults al públic” de Peter Handke , “La Dansa Macabra de Girona” o el concert dels “Berros de la Cort”. Ha treballat en “Poe”, “Mar i Cel”, “Boscos Endins” i “Aloma” amb Dagoll Dagom ,“ The Black Rider” de Tom Waits ,”L ´altre llibre de les Bèsties” de Salvador Sunyer , “Josafat el musical” de 

Prudenci Bertrana , “Nevares” d’Ignasi Roda , “Fang i Setge” amb música de Salvador Brotons i, últimament, “Verdaguer, Ombres i Maduixes” del grup Obeses.