Currículum: Manel Camp, Llibert Fortuny, Mireia Farrés

 

Manel Camp – Piano

Pianista, compositor i pedagog. Cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya, (ESMUC). Convidat pels principals festivals de jazz, ha col•laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts dels grans noms de la música clàssica, la “cançó”, el jazz i el rock. Fundador del mític grup Fussion. Ha estat director musical de l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona i va crear el Taller de Música Moderna Esclat de Manresa, a més d’impartir cursos i seminaris arreu de l’Estat espanyol. Té una discografia de més de 30 discos i és autor de nombroses bandes sonores.
www.manelcamp.cat

Llibert Fortuny – Saxo
Format al Conservatori de Manresa i al Berklee College of Music de Boston (E.U.A), Llibert Fortuny debuta a Catalunya l’any 2001 amb la formació “Llibert Fortuny Quartet”. La carrera de Llibert Fortuny és molt activa des de 2002: rep els millors premis de jazz de l’àmbit català.
Ha col.laborat amb el pianista Manel Camp en els espectacles “Mozart en clau de jazz” (des de 2007) i “Populina” (2011). Actualment és membre del grup Triphasic.
Paral•lelament treballa amb altres projectes com “Sona Bach”, espectable que té com a objectiu apropar als més petits la música de J.S.Bach , i és el coordinador de les Jams Sessions del Conservatori del Liceu, d’on és professor de Saxòfon i d’Improvisació.
www.llibertfortuny.com

Mireia Farrés – Trompeta

Trompeta solista de l’OBC, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, des del 2004.
Als 18 anys va marxar a estudiar al New England Conservatory de Boston. Després de la seva estada als Estats Units, al 2001 entrà a l’Orquesta de Granada com a trompeta solista.
És professora a l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya. És reconeguda com una de les millors trompetistes internacionals, cosa que li permet compaginar la seva activitat a Catalunya amb concerts com a solista per tot l’estat i per l’estranger. Fa duet amb la pianista Mercè Hervada i col.labora habitualment en algunes de les produccions musicals del saxofonista Llibert Fortuny.