Currículum Mercè Hervada, pianista

MIREIA FARRÉS-MERCÈ HERVADA 2

Pianista amb una dilatada experiència en el món de la música de cambra i del repertorisme, actualment cap del departament de piano de l’IEA Martorell de Barcelona i professora al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. 

Recentment ha gravat amb el segell Seed Music TEMPERAMENTS, disc amb música per a trompeta i piano, amb Mireia Farrés ( solista de l’OBC) amb qui forma duet des de l’any 2000. Amb el duet han participat en moltíssims Festivals de música d’arreu, i en diverses gravacions i programes de ràdio i televisió, amb gran reconeixement de la crítica i el públic. 

Darrerament ha fet una incursió 

en el món de la música barroca, aprenent i descobrint el repertori de clavecí de la mà del músic Dani Espasa. Té un projecte amb el violoncelista Arnau Tomàs ( Quartet Casals) amb música de Vivaldi, El Violoncel venecià, projecte que ja ha començat a rodar per diverses sales i dins de la Schubertiada i el Festival de Cadaqués, Manlleu, Femap, Viladrau… 

Va formar-se a Barcelona amb Margarida Serrat i Benjamí Santacana, i a continuació va seguir estudis a Budapest, a l’Acadèmia Frans Liszt, amb Gyorgy Nador com a professor piano i Miklos Pereny com a professor de música de cambra, obtenint sempre les màximes distincions. Va rebre consells de diversos músics destacats com Àngel Soler, Josep Colom, Andras Kémenes i Nina Svetlanova, i altres.