Currículum: MIREIA PINTÓ, mezzosoprano

Mezzosoprano catalana, guardonada amb els més importants premis en diversos concursos a Espanya i a Itàlia, es formà a Catalunya, València i París.
El seu extens repertori va del període barroc a la música contemporània i inclou els gèneres: Òpera, Oratori i Lied. Ha col.laborat amb grups instrumentals de cambra i amb diverses orquestres, actuant sota la direcció dels més reconeguts Mestres com L.Maazel, P.Maag, R.Bonynge, P.Goodwin, H.Rilling, E.Ericson, A.Zedda, M.Armiliato, R.Frizza, J.-C.Malgoire, O.Dantone, J.López Cobos, Y.Abel, M.Benini, M.Mariotti, F.Haider, F.P.Decker, V. Pablo Pérez, G.Noseda, A.Allemandi, entre molts altres. Participa en cicles de concerts, festivals i produccions operístiques a Itàlia, Rússia, Holanda, Alemanya, Grècia, Andorra, França, Mònaco, República Txeca, Japó i Espanya, incloent destacades actuacions en els principals auditoris i teatres.
Ha enregistrat diverses òperes i recitals en CD i DVD, així com per diverses ràdios i TV de tot el món.
És també professora de Cant i Lied a l´Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i en diverses masterclasses per tot el món.
Guardó Bagencs 1997. Premi Bages de Cultura 2011 otorgat per l´Òmnium Cultural. Premi Regió 7 Cultura 2017.