Currículum Ot Ortega Travé, piano

Ot1

Nascut a Berga l’octubre de 2007. Comença els seus estudis musicals als 3 anys i les primeres classes de piano als 5 a l’Escola Municipal de Música de Berga, amb la professora Carme Mascaró. Amb 9 anys, accedeix al Conservatori de Música dels Pirineus i aquest any ha finalitzat els estudis de Grau Professional de piano. Simultàniament, ha estat becat a l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), ha format part del Programa ESMUC Júnior i ha rebut classes de Vladislav Bronevetzky.

Al llarg d’aquests anys, ha participat en diferents concursos per a joves pianistes i ha estat premiat en tots ells: 3r premi ex-aequo al 1st Ricard Viñes Piano Kids and Youth a Lleida; 1r premi al XVI Premis Interpretació Musical a Girona; 1r premi al III Premi BBVA de Música al Talent Individual i Premi especial ACCat a la millor interpretació d’una obra d’un compositor català a Barcelona; i 1r premi al XXII Premio Infantil de Piano Santa Cecilia i premi especial Mejor intérprete de una obra de J.S. Bach a Segòvia.

Va fer el seu primer recital de piano als 10 anys i ha estat convidat a diferents festivals i concerts: Temporada Musical de la Universitat de Lleida; Gala de lliurament del Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra a Terrassa; Hammerklavier International Piano Series a Barcelona; Real Academia de las Bellas Artes de San Fernando a Madrid; Festival Joven MUSEG a Segòvia… Aquesta temporada ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat.