Curriculum Roger Padullés, tenor

Roger Padullés

Inicià els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat. Anys més tard, i després de llicenciar-se en periodisme per la URL, es trasllada a Freiburg im Breisgau (Alemanya), on obté el títol superior de cant. Va ser membre de l’Opera-studio del teatre d’Estrasburg (França) durant dos anys i posteriorment ha cantat en teatres com el Liceu de Barcelona, Municipal de Santiago de Chile, l’Opéra National du Rhin, Concertgebouw d’Amsterdam, Teatro Real de Madrid, Capitole de Toulouse o el Palau de les Arts de València. L’any 2009 guanyà el Segon premi al Concurs Internacional Francesc Viñas, així com el premi Plácido Domingo al millor tenor. 

Ha treballat per a directors com Zubin Mehta i directors d’escena com Peter Brook (va ser el Tamino en la gira mundial de la seva «Flauta màgica”) o Christoph Marthaler. El seu disc dedicat a F. Mompou va rebre el Premi Enderrock de la crítica al millor disc del 2014 de música clàssica i el disc “Tossudament Llach” amb la SCCC va rebre el premi Enderrock per votació popular el 2016. 

“Emili vendrell, la veu del poble” és el segon espectacle que escriu i interpreta, després de “Eclipsi total”, basat en la vida de G.F. Händel i estrenat el juliol passat amb la formació de música antiga Vespres d’Arnadí.