Currículum: SOOYEON KIM, soprano

La soprano Sooyeon Kim començà la seva carrera amb un exitós recital de debut dins la programació de l´Alice Tully Hall Matinee Concert Series al Lincoln Center de Nova York el 2010. Des de llavors ha estat cantant pel tot el món com a solista en els més prestigiosos escenaris, com: Carnegie Hall-Nova York, Musikverein de Viena, Smetana Hall de Praga, Rudolfinum concert hall-Praga, Dvorak Hall, Lincoln Center Alice Tully Hall, Tokyo Suntory Hall, Bangkok National Prince Mahidol Hall, Hong Kong City Hall, Teplice Concert Hall, Seoul Arts Center, Sejong Arts Center, Vianden Castle i el Festival de Cesky Krumlov, Armonie della Sera Festival a Ancona, La Chaise-dieu Music Festival a França, entre molts altres.

Interpreta els rols principals en òperes com Cavalleria Rusticana, La Traviata, Don Giovanni, La Boheme, Il Trovatore, Armide, La Finta Giardiniera, Madama Butterfly, l’estrena de The Tale of Lady Thi Kinh, etc. així com en oratoris com el Messies- Händel, 2a I 4a Simfonia-Mahler, 4 letzte Lieder-Strauss, Glòria-Poulenc, Psalm 47-Schmitt, etc.

Ha ofert recitals al costat de reconeguts intèrprets com el tenor Jonas Kaufmann, Giuseppe Giacomini, Ramon Vargas, entre molts altres. Ha enregistrat per diverses ràdios i canals de TV de tot el món.

Sooyeon Kim va estudiar a la prestigiosa Juilliard School de Nova York i a la Universitat d´Indiana dels EEUU.