Currículum Tomàs Grau

 

Tomàs Grau 3 @Michal Novak (square)Nascut a Barcelona el 1979, realitza estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Barcelona, obtenint el títol de Professor Superior de Direcció de Cors, guardonat amb el Premi d´Honor, el 2003. Prossegueix estudis de direcció a l´ESMUC, on obté el Títol Superior de Direcció d´Orquestra, assolint les màximes qualificacions el 2007. Completa la seva formació en els Wiener Meisterkurse 2006 i 2007.

Ha estudiat direcció amb professors de reconegut prestigi internacional com S.Mas, J. Mora, P.Cao, G. Garden o J.R. Pascual-Vilaplana.

Ha dirigit, entre altres, reconeguts solistes com P. Kopatchinskaia, S. Meyer, S.Kovacevich, A.Soumm, H.Rohde, A.Polo, J. Jáuregui, Ll.Claret, N. Rial, A.Òdena, Dúo del Valle i A. Guinovart a les principals sales de concerts de Catalunya i l´Estat espanyol.

Actualment és el director titular i artístic de l´Orquestra Simfònica Camera Musicae i és convidat regularment a dirigir altres formacions com l´Orquestra Nacional Clàssica d´Andorra, Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia,  Orquesta Clásica Santa Cecília, Orquestra de Cambra de Vic, Orquestra de Cambra de Vila-seca i Orquestra de Cambra de Cervera, entre altres.

www.tomasgrau.com