Vladislav Bronevetzky, piano

Nascut a Vladivostok (Rússia), inicia els estudis musicals a l´Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d’estudi comença la seva carrera concertística, actuant en recitals i en concerts acompanyat per importants orquestres a Sant Petersburg, Moscou, Saratov, Minsk, Volgograd, Omsk,.. Posteriorment, segueix la seva formació en el Conservatori Txaikovski de Moscou, amb la famosa pianista Elisso Wirsaladze. Durant aquest període actua també en diverses gires per Alemanya («Schauspielhaus-Berlín (acompanyat per «Berliner Rundfunk Symphonieorchester»), Leipzig, Dresden, Zwickau…). Rep la Beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

V. Bronevetzky porta a terme una substancial activitat concertística, reconeguda per la seva subtilesa interpretativa i la seva perfeccionada tècnica. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, recitals i com a pianista de cambra (acompanyant a reconeguts intèrprets, com la violoncel.lista Natàlia Gutman, la soprano Annick Massis, Quartet de l´Orquestra Filharmònica de Berlín, el tenor Juan Diego Flórez, el tenor Josep Bros, el ballarí Àngel Corella,…) a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Itàlia, Japó, U.S.A., Andorra i Espanya. El seu repertori és molt variat i extens, incloent obres de diferents estils i èpoques.

Paral.lelament a la seva activitat com a intèrpret, ha format part en diverses ocasions dels jurats de concursos nacionals de piano al seu país. Del 1991 al 1996 desenvolupà la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses master-class a l’estranger, les quals porta encara a terme regularment. Diversos alumnes seus han estat premiats en els concursos internacionals de piano més reconeguts. Actualment és Professor de Piano de l´»Escola Superior de Música de Catalunya».

Deja un comentario