Vladislav Bronevetzky, piano

Nascut a Vladivostok (Rússia), inicia els estudis musicals a l´Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d’estudi comença la seva carrera concertística, actuant en recitals i en concerts acompanyat per importants orquestres.Posteriorment, segueix la seva formació en el Conservatori Txaikovski de Moscou, amb la famosa pianista E.Wirsaladze. Durant aquest període actua també en diverses gires per l´estranger. Rep la Beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional R.Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, recitals i com a pianista de cambra (acompanyant a reconeguts intèrprets, com la violoncel.lista Natàlia Gutman, les sopranos Annick Massis i Núria Rial, Quartet de l´Orquestra Filharmònica de Berlín, els tenors Josep Bros i Juan Diego Flórez,…) a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Itàlia, Japó, U.S.A., Suïssa, Andorra i Espanya (Auditorio Nacional de Madrid-ONE, Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, L´Auditori, Palacio de Festivales-Santander,…) El seu repertori és molt variat i extens, incloent obres de diferents estils i èpoques.

Paral.lelament a la seva activitat com a intèrpret, ha format part en diverses ocasions dels jurats de concursos nacionals de piano al seu país. Del 1991 al 1996 desenvolupà la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses master-class a l’estranger, les quals porta encara a terme regularment. Diversos alumnes seus han estat premiats en els concursos internacionals de piano més reconeguts. Actualment és Professor de Piano de l´”Escola Superior de Música de Catalunya”.

Ha enregistrat per Catalunya Música, Radio Nacional de España, Berliner Rundfunk, Südwestrundfunk, entre altres, així com diversos CDs amb la mezzosoprano Mireia Pintó, i monogràfics de piano solo, amb repertori de Mozart fins a Homs.